Swedish Suomi English

The Dudesons Activity Park

I juni 2016 öppnades en ny arktisk inomhusaktivitetspark på 4 500 m2 i Upplevelsefabriken Lappari. I den isande fantastiska upplevelseparken kan du testa stunts och tricks på en av Finlands bästa och största trampolin- och skejtområden. I parken finns gott om aktiviteter med vintertema såsom en isbrytare och en fyr, snowboardåkning för barn, ett snöbollskrigsspel och två stora anläggningar för klättring.

Här finns även bagjump, airtrack, en skumgummibassäng, en spelarena, grentestning och mycket mer. Den mystiska ljud- och ljusvärlden ger parken en unik stämning och dimension.

I Upplevelsefabriken Lappari finns mycket att göra! I huset finns bl a Megazone Laser game, Escape room Solve & Exit (inte för små barn), Resturang Paja, Hyvä Fiilis gym, bastuavdelning, bryggeriet Tornion Panimo och konsertarenan Club Teatria. Man kan också träna golf och spela tennis inne i huset.

Lapparis hemsida

Adress:

Elämyskeskus Lappari, Vesaisenkatu 1
95400 Tornio

Tel:

+358 (0)44 441 1220

Webb:

www.lappari.fi/lappari/

Se & Upplev

Beskåda packisen om vintern, fiska en vacker vårdag eller njut av midnattssolens magi. Ta en tur till skärgården eller besök leklandet. I HaparandaTornio finns mycket att uppleva på båda sidor om gränsen. Här blandas det bästa från tre kulturer - finska, svenska och den tornedalska med resultatet av ett unikt samt spännande utbud av konst, hantverk och historia - kom och upplev det själv!